Слаткар Мајстор

  • Објавен пред 11 месеци
  • АПВ Анторис
  • Активен до 14.01.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од АПВ Анторис:

Куќна помошничка

Агенцијата  за  вработување  АНТОРИС , за потребите на свој клиент,  објавува оглас за 1(еден )  извршител,  за  следното  работно место:

 

 

СЛАТКАР  MAЈСТОР

 

 

 

Потребни квалификации:


       1. Минимум   завршено  средно  образование

       2. Претходно  работно искуство
     

    

Одговорности и задачи:

 

        1. Печење кори, полнење на составот на тортите, филување, декорација и сл.

        2. Извршување на  работни  задачи  поврзани  со  секојдневното   функционирање  на

            слаткарницата.

 

       

Способности и професионални вештини:
 

        1. Деловна култура  и  позитивен однос

        2. Желба за учење  и надградување  на индивидуалните способности         

        3. Интерес   за  традиционалните  рецепти  како  и  најновите  светски  трендови  во  

            слаткарството
        4. Подготвеност  за тимска  работа  и  работа  во  динамична  работна   атмосфера.

 

       


Работната  позиција е за територијата на град Скопје.


Доколку ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса:kontakt@antoris.com.

 

 https://www.facebook.com/ANTORIS-350326824995988/?fref=ts

 

Ве молиме во предметот на пораката  задолжително наведете за која  работна позиција аплицирате.

 

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.


 

КЛИКНИ