Келнер, Шанкер, Салатер, Пица-Мајстор

 • Објавен пред 12 месеци
 • Кафе Пауза ДОО
 • Активен до 22.06.2019
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Кафе Пауза ДОО има потреба од Келнери, Шанкер, Салатер и Пица-Мајстор:

 

Потребен Персонал: 

 • Келнери со или без работно искуство (одговорни, културни и исполнителни кон работните обврски);
 • Шанкер со или без работно искуство (одговорни, културни и исполнителни кон работните обврски);
 • Салатер со или без работно искуство (одговорни, културни и исполнителни кон работните обврски).
 • Пица-Мајстор со или без работно искуство (одговорни, културни и исполнителни кон работните обврски).

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност.

 

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност,
 • Љубезна личност со позитивен став;
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Способност за одржување на ред и хигиена,
 • Тимска работа.

 

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа,
 • Усовршување како и одлична заработка,

 

Email за контакт: info@kafepauza.com.mk

 

Телефон за контакт: 078/311-811

КЛИКНИ