Курир за територија на град Скопје

 • Објавен пред 9 месеци
 • БРЗА ПРАТКА ДОО
 • Активен до 23.03.2017
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

Поштенската компанија Брза Пратка ДОО има потреба од курир/доставувач за територија на град Скопје:

Услови:

 • Завршено средно образование
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Познавање на градот (претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се земе за предност)

Личен профил:

 • Вредна и одговорна личност
 • Деловна култура
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Лојалност и флексибилност

Одговорности и задачи:

 • Утовар/истовар, превземање и доставување на пратки
 • Водење на уредна документација
 • Одговорност за проток на пратки

Основна плата: 15.000 денари

Вашата професионална биографија испратете ја на komercija@brzapratka.com со назнака „Курир Скопје“

Мејловите без назнака нема да бидат земени во предвид.

Ве очекуваме!

КЛИКНИ