Општ работник во погон

Плата од 19.000 ден. до 24.000 ден.

  • Објавен пред една недела
  • VISPAK-PELA
  • Активен до 06.07.2022
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Скопје

Се бара општ работник за во производство на картонска амбалажа. Основни задачи на работникот се работа на машина ( со претходна обука), помагање при истовар на камион како и утовар на камион. Се работи со лесна роба (картон). Секој работник добива оброк.

Работни денови: од понеделник до петок.

работни часови: 8 часа со почеток од 8:00 до 16:00 часот.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »