Работници на определено и неопределено

 • Објавен пред 4 недели
 • Бауер Инвест Гроуп
 • Активен до 05.05.2021
 • Позиција: Земјоделец
 • Локација: Куманово

Бауер Инвест Гроуп има потреба од работници на определено и неопределено време од областа на Куманово и Св. Николе и тоа:

 • 5 Општи работници;
 • 2 Чувари;
 • 1 Раководител;
 • 10 Работници во областа на земјоделие, со познавање на земјоделска механизација (трактори, машини)
 • 1 Механичар за земоделски машини
 • 5 Трактористи
 • 2 Комбањисти
 • 2 Ѕидари и Тесари