Магацински работник во мелница - Аеродром

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 30.11.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

ПАВ МОТИВИ за својот клиент, Жито Лукс најголемиот производител на леб и брашно, компанија со над 400 вработени, објавува оглас за:

Магацински работник во магацин за брашно во Мелница – Аеродром

ОПИС НА РАБОТНИ ОБВРСКИ:

 • Врши утовар и растовар на стоката во магацин
 • Врши редење, складирање на производите според работниот распоред. Работните процедури и дадените упатства
 • Врши манипулативни работи во магацин (чистење и транспорт со прирачни средства)
 • Се грижи стоката да биде наредена и во исправна состојба на соодветно наменети палети и во соодветна амбалажа
 • Финансиски и материјално е одговорен за суровините и производите и амбалажата
 • Ја одржува хигиената во просториите каде што работи
 • Изршува работи и работни задачи кои произлегуваат од системот за квалитет и безбедност на храна
 • Извршува и други работи и работни задачи по налог на претпоставениот
 • За својата работа одговара пред Главниот магационер и Супервизорот за магацин

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Завршено Средно Образование
 • Тимска работа
 • Брзина и прецизност
 • Дисциплина и уредност

УСЛОВИ ЗА РАБОТА:

 • Работно денови од понеделник до сабота по 6 часа и 40 минути
 • Работно време од 7:00ч
 • Почетна плата: 18.000 денари

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги проследат на:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака  МАГАЦИОНЕР

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.