Персонал за работа

Плата до 50.000 ден.

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

ПАВ МОТИВИ за потребите на свој клиент објавуа оглас за: ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА

Позиции:

  • Готвачи - Плата: 50.000 ден.
  • Салатери - Плата: 35.000 ден.
  • Келнери - Плата: 35.000 ден.
  • Шанкери - Плата: 37.000 ден. 
  • Пица мајстори - Плата: 37.000 ден.

Инфо: Вашите апликации испратете ги на  [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака за која аплицирате.
 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »