Хигиеничарка во пекара

  • Објавен пред 10 месеци
  • Пекара Ваташа
  • Активен до 13.09.2017
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Пекара Ваташа има потреба од хигиеничарка во пекара.

Кандидатите кои се заинтересирани можат да испратат CV на е-маил: pekaravatasa@gmail.com, со вклучен мобилен телефон за контакт.  

Работно искуство за оваа позиција не е потребно.

КЛИКНИ