мерчендајзер (унапредувач на продажба)

 • Објавен пред 3 недели
 • Kolid Foods
 • Активен до 31.03.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Потребни квалификации:

 • ССС
 • Претходно работно искуство  ќе се смета како предност
 • Возачка дозвола Б-категорија – активен возач

Личен профил:

 • Одлични комуникациски вештини
 • Организациски  способности и тимска работа
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Одговорност, лојалност, флексибилност и енергичност
 • Динамична, иницијативна и насочена кон резултати

 

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови,своето CV  да го достават на адреда 

a.stefanovic@kolid.com
 

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.

КЛИКНИ