Агент во контакт центар – Бугарски јазик

Монад Плуг Скопје има потреба од проширување на тимот

Отворени се 3 работни места како:
Агент во контакт центар

Јазик на говорење: Бугарски јазик

Профил на личност:

 • Да размислува проактивно;
 • Поседува одлични комуникациски вештини;
 • Флексибилен/а;
 • Организиран/а;
 • Мотивирана и стабилна личност;
 • Способен/а за индивидуална и тимска работа;
 • Позитивен став кон промени. 

  Конкурентна плата + Бонуси

  За предност ќе се сметаат кандидатите кои веќе имаат работно искуство во продажба/интернет продажба.

* Се работи  со физичко присуство 

 

Сите што ги поседуваат горенаведените вештини, ИСПРАТЕТЕ ГО ВАШЕТО CV 

[најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »