Референт за продажба

Лисца д.о.о Скопје

За компанијата: Приказната за Лисца започнува во 1955 година кога ентузијастичките соништа почнуваат да се претвораат во реалност. Со тешка работа, напредни идеи, љубов кон модата и страст кон убавината, Лисца станува една од водечките производители на долна облека и костими за капење во Југоисточна Европа.

Европски дизајн, уникатни креации, потполно прилегање, квалитет и удобност.

Распишува оглас за вработување на 1 асистент за продажба со полно работно време за во:

Продажниот салон на Лисца во  Т.Ц. Буњаковец во Скопје

Кандидатот треба да ги исполнува следниве квалификации:

 • ССС (ВСС – VII/1 се смета за предност)
 • Познавање на македонски и англиски јазик
 • Познавање на работа со компјутери Microsoft Office
 • Комуникативна, доверлива и одговорна личност
 • Искуство во малопродажба ќе се смета за предност
 • Развиени вештини на продажба и ориентираност кон купувачите
 • Изразена иницијатива и проактивен пристап во работата
 • Мотивација за тимско работење

На вработените им нудиме:

 • Работа во динамично опружување
 • Работа во смени
 • Усовршување во областа на продажба
 • Мотивирачка и пријателска средина каде што вредностите и резултатите се на прво ниво

Доколку ги исполнувате горе наведените услови, вашето CV (со слика) и мотивационо писмо испратете ги на   [најави се за да го видиш е-маилот]  или

на адреса: Прашка 23, 1000 Скопје

Огласот трае 15 (петнаесет) дена од денот на објавувањето.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »