Монтер за инсталација на камери и видео надзор

За компанијата: Евротип спортските обложувалници се прва битолска компанија која се занимава со приредување на игри на среќа – спортско обложување. Првата локација за остварување на нашата дејност е во Битола. Компанијата... повеќе за компанијата »

Клуб Спорт 77 има потреба од монтери на електронска опрема за техничко обезбедување на објекти, и тоа поставување на :

- Инсталации за комјутерски мрежи, аудио и видео опрема и друга специјализирана електроника,

- Поставување на камери и опрема за видео надзор,

-Поставување на алармни системи за објекти,

-Поставување на домофони и електро-магнетни брави
 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »