Продажен персонал - Штип

 • Објавен пред еден месец
 • Зендолино Комерц
 • Активен до 13.12.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Штип

ЗЕНДОЛИНО МАРКЕТИ има потреба од продажен персонал 

 • продажен персонал касиер

ПОТРБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 •  завршено средно образование
 •  со и без работно искуство

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 •  љубезност и комуникативност
 •  одговорност во работата
 •  способност за тимска работа

Контакт