Потребен е возач/разнесувач на пица

  • Објавен пред 7 месеци
  • Mamma Italiana
  • Активен до 05.05.2017
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

За потребите на пицерија Mamma Italiana се бара возач на мотори и возила (задолжителна возачка дозвола Б категорија) со искуство за работа како разнесувач на пици.

Контакт телефон: 076/473-470 

КЛИКНИ