3D Артист

 • Објавен пред една недела
 • Fx3x
 • Активен до 06.03.2021
 • Позиција: Видео/продукција
 • Локација: Скопје

Потребен е 3D Артист/Генералист со познавање на:

 • Autodesk Mayа со минимум 4-5 години искуство

Работно време:

 • 9:00-17:00 часот

Локација:

 • Fx3x (Аеродром, Скопје)

Времетраење и тип на ангажман:

 • Проектен ангажман
 • Од 1 март 2021 до 15 септември 2021 година

Финансиски надомест и вид на договор:

 • 60.000 денари бруто преку Авторски договор