Помошник во кујна

Помошник во кујна

 

Потребни квалификации:

- Завршено средно образование;

- Претходно работно искуство на ваква позиција ќе се смета за предност;

Профил на личност:

- Тимска работа;

- Лојалност, чесност, одговорност;  

- Вредни, организирани и педантни.

 

Локација: Општина Аеродром, Скопје

Како да аплицирате:

Побарајте не на 079 410 158 за да организирате интервју за работа или за да добиете повеќе информации за работната позиција.

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »