Монтажер на лифтови

  • Објавен пред 4 месеци
  • ЛИФТТЕХ ДОО Скопје
  • Активен до 12.07.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ЛИФТТЕХ ДОО Скопје е реномирана компанија која се занимава со производство,монтажа и сервисирање на лифтови.

Во моментов имаме потреба од:

 

Монтажер на лифтови, со или без работно искуство, за работен однос на неопределено време и почетна плата од 20 000 денари.

 

Кандидатот потребно е да поседува возачка дозвола Б-категорија и да има желба за тимска работа.

Доколку сте заинтересирани вашето CV може да го испратите на мејл: aa@lifttech.mk 

КЛИКНИ