Општ работник во производство

За компанијата: Од основањето во 1990 година, па се до денес се позиционираме како иновативна компанија која произведува енергетски ефикасни префабрикувани градежни материјали. Меѓу останатите производи и услуги кои ги... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 месеци
  • Кобил Дооел
  • Активен до 09.09.2021
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Битола

Нашиот тим се проширува и сите се добредојдени со или без работно искуство
Доколку бараш работа  ние нудиме:

-Компетитивна плата и надоместоци за теренска работа, службени патувања, хранарина 
-Можност за усовршување во областа на градежно- занаетчиските работи и тоа во
*браварија
*лимарија
*системи за сува градба
*електрика или водовод
Бидете дел од нашата успешна приказна, аплицирајте кај нас:
Новачки пат бб (наспроти фарнцуски гробишта) Битола.047225353, 047225354