Оператори за Скопје и Тетово

Спортска обложувалница МАРБЕТ за своите потреби,бара лица за работа на работно место ОПЕРАТОР за следниве населени места:
1. Тетово
2. Скопје
3. Куманово
4. Брвеница

Потребни квалификации:
- средно образование
- основно познавање на работа со компјутери
- со или без работно искуство

Опис на работното место:
Секојдневна комуникација и услуга на клиентите
- Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање на компанијата

Вашата апликација доставетеја на е-маил: [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака "ЗА ОПЕРАТОР"

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »