АВТОЛАКЕРИ

 • Објавен пред 9 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 24.03.2018
 • Позиција: Автомеханичар
 • Локација: Скопје

Мотиви за потребите на својот клиент ВанХоол во регионот на Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт телефонски број (02) 3/212-812, има потреба од вработувањe на

 

АВТОЛАКЕРИ

 

Одговорности и задачи:

 • Проверка на материјалите пред одпочнување со лакирање (состојба на површината, остранување на сите нечистотии и обезбедување на добра адхезија на бојата);
 • Поврзување на инсталацијата за фарбање  и  користење на опремата;
 • Поставување на воздушниот притисок за лакирање и работа со инсталацијата за фарбање;
 • Лакирање;
 • Секојдневно одржување на опремата за лакирање.

 

Потребни квалификации:

 • ССС – по можност Автолакер/Каросериски механичар;  
 • Искуство во користење на сите материјали, средства (спрејни пиштоли) и техники за фарбање.

 

Доколку сте заинтересирани, аплициирајте на страната kariera.mk или јавете се на тел.бр. (02) 3/212-812.

 

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. 

Со доставување на Вашето CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на податоци во времетраење од 12 месеци и истото по потреба да се приложи до ВанХоол. 

Краен рок за доставување на апликациите: 24/03/2018

Апликациите доставени преку kariera@motivi.mk ќе бидат земени во предвид.

 

КЛИКНИ