Собар/ка

За компанијата: Хотелот "Амбасадор" се наоѓа во центарот на градот помеѓу Руската амбасада и новиот православен храм. Во негова близина (радиус од 1км) се наоѓаат повеќето државни институции. Хотелот "Амбасадор", располага... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Хотел Амбасадор
  • Активен до 26.07.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Хотел *** во центарот на Скопје има потреба од собар/ка во службата за домаќинство.

За работната позиција предност е искуство.

Интерес за работното место може да пријавите со Ваше CV на [email protected] или да се обратите на телефон 070 386 438 секој работен ден помеѓу 11 и 14 часот.