ПОМОШНИЦИ ВО САЛОНИТЕ НА ОНЕ.ВИП - СКОПЈЕ

  • Објавен пред 4 месеци
  • Мотиви
  • Активен до 17.07.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Мотиви бара кандидати за привремено ангажирање на работната позиција:

Помошници во салоните на ОНЕ.ВИП за:​

Скопје

Одговорности и задачи:

  • Постапување по кориснички барања,
  • Работни денови пон-пет (4 часа дневно).

Потребни услови за работа:

  • Желба за работа со корисници,
  • Одлични комуникациски и презентациски способности,
  • Работа со компјутери (MS Office).

Ве молиме испратете ја Вашата кратка биографија на: kariera@motivi.mk најдоцна до 09.07.2019.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ги исполнуваат горе наведените барања.

КЛИКНИ