ВОЗАЧ НА КОМБЕ

 • Објавен пред 4 месеци
 • ПРИМА ГУСТО
 • Активен до 05.09.2019
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Штип

Позиција:   Возач – дистрибутер

 

Потребни квалификации:

 • задолжително возачка дозвола - B категорија
 • возраст до 40 години
 • постојано место на живеење - Штип

 

Очекувани вештини и способности:

 • лојална, чесна и одговорна личност
 • организираност и мотивираност
 • флексибилност за работа на терен
 • способност за тимска работа

 

Одговорност и задачи:

 • навремена и точна достава на робата до крајната цел
 • слични работи по налог на претпоставен
 • грижа за исправноста и хигиента на возилото
КЛИКНИ