Бармен/ Bartender

За компанијата: Заслужуваш кариера која ја исполнува твојата цел. Заслужуваш да сонуваш без ограничувања. Биди дел од нешто поголемо од тебе, придружи се на тимот каде што секој има глас. Биди инспириран од можностите... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Prepare drink orders for guests according to specified recipes using measuring systems. Issue, open, and serve wine/champagne bottles. Set up and maintain cleanliness and condition of bar, bar unit, tables, and other tools. Prepare fresh garnishes for drinks. Stock ice, glassware, and paper supplies. Transport supplies to bar set-up area. Wash soiled glassware. Remove soiled wares from bar top and tables and place in designated area. Anticipate and communicate replenishment needs. Process all payment methods. Count bank at end of shift, complete designated cashier reports, resolve any discrepancies, drop off receipts, and secure bank. Secure liquors, beers, wines, coolers, cabinets, and storage areas. Complete closing duties.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »