ХИГИЕНИЧАРКА

 

- Претходно работно искуство на иста позиција - предностЛичен профил:- Вредна и одговорна личност- Педантност и темелност- Позитивни и енергични, со желба за работа- Способност за тимска работаГлавни задачи и одговорности:- Одржување на хигиена во деловен простор- Евиденција на потрошен материјал поврзан со хигиена

КЛИКНИ