Работник за одржување на машини

Плата од 55.000 ден. до 60.000 ден.

За компанијата: БА Kомпани e основана во 1993 година како компанија за трговија и конвертирање на хартија. Денес, вработува повеќе од 50 лица и работи од неколку локации во Германија, Грција, Бугарија и Македонија,... повеќе за компанијата »

Се бара работни за одржување на машини за преработка на хартија ( графички нож, машина за сечење од ролна во ролна, во табак, за производство на кеси, етикети и др)

Потребно е искуство за репарирање и одржување на машини, достапност во секое време, организациони способности, тимска работа.

Се работи во две смени 06-14часот и 14-22часот

 

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, а воедно го поседувате потребното образование, работно искуство, квалификации, вештини и личен профил за успешно извршување на работните задачи на работното место, испратете ја Вашата кратка биографија на e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот] , со назнака:  “Оглас за работник на одржување

Основна нето плата: 55.000,00 ден

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »