Асистент за продажба paolo bocelli-Vero Moda Tетово

За компанијата: Moda Group is one of Macedonia's largest retailers for Men and Women apparel, footwear and home furniture. The first store was launched in 1990 in Tetovo. It retailed both women and men’s apparel. Today... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • Moda Group
 • Активен до 29.01.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Тетово

Paolo Bocelli – VERO MODA Тетово, ул.Илинденска бр/87 спрoтив Основен суд Тетово. за потребите на својот  продажен салон за (обувки и тектисл) објавува ОГЛАС за вработување: асистент за продажба.


Потребни квалификации:

 

 • Од 18- 35 години
 • Минимум средно образование
 • Изовонредни комуникациски вештини 
 • Способност за работа во тим 
 • Солидно познавање на работа со компјутер -MS Office 
 • Поседување на вештини за продажба 
 • Претходно искуство во продажба ќе се смета како предност

 

Заинтересираните кандидати можат да ја доставаат својата кратка биографија со фотографија, на следната емаил адреса: [email protected]

 

____________________________________________________________________________________

 

 

Paolo Bocelli -- VERO MODA Tetove, ne rr, Ilindenska nr.87 Tetove.shpall konkurs për punësim ne poziten- Asistente te shitjeve (Kepuce dhe Tekstil).

 

 Kualifitkimet e nevojshme:

 

 • Mosha 18-35 vjec
 • Te kete perufunduar arsimin e mesem
 • Aftesi komunikimi
 • Fleksibilitet  ne pune me ekipe
 • Njohuri te mjaftueshme me kompjuter - MS Office
 • Eksperience dhe aftesi per shitje ( Eksperiencat e me parshme llogariten si perparsi)

 

Te gjithë kandidatët e interesuar mund te dërgojne CV-in e tyre me fotografi në e-mail adresën: [email protected]