Системски инженер за телекомуникациски мрежи

 • Објавен пред еден ден
 • СофтНЕТ ЕУ ДООЕЛ
 • Активен до 22.05.2021
 • Позиција: Електроника и телекомуникации
 • Локација: Скопје

Регионалниот телекомуникациски оператор СофтНЕТ ЕУ ДООЕЛ Скопје за своите потреби распишува:

Оглас за прием на работно место: Системски инженер за телекомуникациски мрежи

Потребни квалификации:

 • Високо образование од технички ИТ факултет се смета за предност
 • Минимум  2 или повеќе години работно искуство во телекомуникации.
 • Конфигурација на мрежна опрема Cisco свичеви и рутери, задолжителна обврска.
 • Cisco CCNA дополнителна предност
 • Задолжителна Возачка дозвола Б категорија
 • Самоиницијативна, Лојална, доверлива и мотивирана личност.

Нудиме:

 • Работа во меѓународна компанија
 • Можност за напредување во струката
 • Реална и фер надокнада

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју. Испрaтете email на [email protected].