Fitness House: Келнер/ки

 • Објавен пред 8 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 24.02.2017
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Потребни квалификации:

 • ССС
 • Предходно работно искуство на иста или слична позиција најмалку 2 години 
 • Познавање на англиски јазик


Личен профил:

 • Комуникативна, одговорна и лојална личност
 • Љубезност и професионален однос кон клиенти
 • Педантност и одмереност 
 • Позитивен став
 • Тимска работа 


Поканети се да аплицираат и сите млади, амбициозни и одговорни личности кои се ведри, претставителни, позитивни, енергични и флексибилни за работа во смени.

Вашите CVa испратете ги на следната е-маил адреса: fitnesshouse13@yahoo.com.

КЛИКНИ