КОМЕРЦИЈАЛИСТ

 • Објавен пред 9 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 24.03.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

МОТИВИ за нивен клиент бара:    

 

КОМЕРЦИЈАЛИСТ за регионот на Струмица

 

Одговорности:

 • Следење и реализација на зададен таргет план и рута на посета на објекти
 • Позиционирање и грижа за производите во продажните објекти,
 • Развивање и одржување на односите со клиенти,
 • Грижа за пласман на производите, се со цел за подобрување на нивна продажба.

 

Барања за позицијата:

 • Минимум средна стручна спрема,
 • Искуство во трговија,
 • Преговачки и комуникативни способности,
 • Компјутерски способности – MS Office,
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија.

 

Компанијата нуди:

 • Атрактивни месечни примања,
 • Одлична можност за напредување и усовршување,
 • Работни денови од понеделник до петок.

 

Вашето CV испратете го на kariera@motivi.mk

Само избраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Сите апликации ќе бидат разгледувани со строга доверливост.

 

КЛИКНИ