Козметички салон има потреба од козметичарка

  • Објавен пред 8 месеци
  • Anelli
  • Активен до 05.04.2017
  • Позиција: Козметичар
  • Локација: Скопје

Козметички салон во центар има потреба од козметичарка со работно искуство . Пријавена на полно работно време ,нето плата 16.000 ден . контакт тел : 071 218 829

КЛИКНИ