Асистент за продажба Paolo Bocelli Skopje

 • Објавен пред 12 месеци
 • Moda Group
 • Активен до 22.06.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Салон за Обувки "PAOLO BOCELLI"  Скопје,

За потребите на својот продажен салон во ул. Никола Вапцаров бр-7 Скопје Центар објавува: ОГЛАС, за вработување на:Асистент за продажба.

Заинтересираните кандидати можат да ги достават потребните документи: Кратка биографија со слика, на е-маил: career.paolobocelli@gmail.com 

Квалификаци

 • Возраст од 18- 35 години
 • Минимум средно образование
 • Способност за работа и комуникација со клиенти
 • Способност за тимско работење
 • Солидно познавање на работа со компјутер
 • Предходно искуство во трговија ќе се смета како предност
 • Познавање на други јазици
КЛИКНИ