Асистент/ка во придажба во Оптика

За компанијата: Продавница за диоптриски и сончеви очила, контактни леќи, изработка на оптички стакла и проверка на Вашата диоптрија.Оптика Призма е основана во 2018 година. Приказната ја започнавме по аквизирано 15 годишно... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Оптика Призма
  • Активен до 26.07.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Бараме нов член во тимот на Оптика Призма!

Оптика Призма бара лице за асистент во продажба во специјализираната продавница во “Point Retail Park“ во Скопје.
Бараме сериозни кандидати со желба да предизвикаат насмевка кај клиентите, со посветеност кон извршување на работните обврски како и желба за напредување во својата карирера. 

Нудиме искрен однос, позитивна тимска работна атмосфера, простор за напредување, супер дружба, и реално вреднување на трудот.

Потребно е кандидатот да има познавање на Албански јазик!

За предност (но не и пресудно) ќе се смета искуството во продажба во продавница/ салон.