Ранери / Собирачи

Ранер / Собирач

Работни задачи:

  • Собирање на садови и чаши од маси и пренесување на истите до кујна за миење;
  • Чистење на масите и работните површини; 

Потребни квалификации:

  • Претходно работно искуство на ваква позиција не е неопходно, но ќе се смета за предност;

Локација: Општина Аеродром, Скопје

Како да аплицирате:

Побарајте не на 079 410 158 за да закажете интервју за работа или за да добиете повеќе информации во врска со работната позиција.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »