Водоинсталатер

  • Објавен пред 2 месеци
  • Аква Планет
  • Активен до 13.09.2017
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Аква Планет:

ОПШТ РАБОТНИК - водоинсталатер

(преземи го огласот како слика)

Аква Планет има потреба од водоинсталатери со работно искуство.

КЛИКНИ