RECEPCIONIST

  • Објавен пред 11 месеци
  • Hotel Lirak
  • Активен до 14.08.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Тетово

KERKOHET RECEPCIONIST PER HOTEL LIRAKUN

TETOVO

KOHA E PUNES : 15:00 DO 23:00

KUSHTET E PUNES :

APLIKANTI DUHET TE NJEH GJUHEN MAQEDONE DHE ANGLISHTE. CDO GJUHTE TJETER ESHTE PERPARSI.

DUHET TE JET KOMUNIKATIV DHE I BUZEQESHUR.

PAGA FILLESTARE : 12 000 DEN DERI 15 000 DEN

КЛИКНИ