Recepcioner/ka

  • Објавен пред 3 месеци
  • Хотел Сквер
  • Активен до 15.04.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Конкурс за вработување.
Хотел Сквер oтвара конкурс за следниве позиции:
Позиција: Рецепционер/ka 
Услови за аплицирање:
-Искуство во областа на хотелиерство би било од предност
-Познавање на англиски јазик
-Познавање на друг јазик би било предност
Лични особини:
-Флексибилност,
-Љубезност,
-Позитивен став,
-Самоинициативност,
За аплицирање пратете CV на следнава e-mail aдреса darko.sk@gmail.com или јавете се на бројот 071 658 788

КЛИКНИ