Продажни асистенти во Скопје

 • Објавен пред 11 месеци
 • MY:TIME
 • Активен до 31.03.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Доколку имате желба да бидете дел од успешен тим, практично да го примените своето знаење во областа на директна продажба и да работите со врвни професионалци, аплицирајте за продажен асистент во MY:TIME. Доколку сте посветени, лојални и насочени кон постигнување резултати и доколку сакате да придонесете за сопствениот и развојот на најуспешната македонска компанија за дистрибуција на брендирани часовници и накит MY:TIME, аплицирајте на следниот линк: https://goo.gl/7bn5pt

Потребни квалификации:

 • Завршено минимум средно образование
 • Одлично познавање на Англиски јазик
 • Познавање на Microsoft Excel и Word
 • Одлични комуникациски вештини
 • Флексибилност и динамичност

Работни обврски:

 • Продажба и услуга на клиенти
 • Промовирање на Клубот за лојалност на MY:TIME – www.club.mytime.mk 
 • Прием и изложување на роба
 • Евиденција на документи во малопродажба
 • Одржување на хигиена во малопродажниот објект
 • Почитување на процедурите за малопродажба во MY:TIME
 • Грижа за имиџот на компанијата
 • Постојано надградување на знаењето за техничките спецификации на часовниците

Услови за работа:

 • Бесплатна обука за продажба, одржана од реномирана Македонска консултантска компанија
 • 40 работни часа, 6 дена во неделата
 • Пријавени на полно работно време
 • Почетна плата: 12.000 мкд. со можност за зголемување 
 • Претходно работно искуство не е задолжител
КЛИКНИ