JOY ВРАБОТУВА! Продажба и Производство

  • Објавен пред 5 месеци
  • Јoу кaфе пекaрa
  • Активен до 17.09.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Поради проширување и отварање на нов локал, имаме отворени позиции за прием на три (3) работници на работно место продажба и еден (1) работник на работно место слаткар. На пола/полно работно време.
 

Локалот работи од 7 - 21ч. од понеделник до петок, и до 16ч преку викенд.

Се работи во смени. 

Плата од 15000 - 23000 ден.

 

Испратете кратка биографија на joycafebakery@gmail.com или контактирајте не на 077/560 429 за да закажеме разговор.

КЛИКНИ