МАШИНСКИ ОПЕРАТОР – 2 ИЗВРШИТЕЛИ - РЕОН КУМАНОВО

 • Објавен пред 8 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 05.02.2020
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Куманово

Активни огласи од Мотиви:

Оператор во магацин - Бунарџик

Приватна агенција за вработување Мотиви, за свој клиент, објавува оглас за вработување на МАШИНСКИ ОПЕРАТОР – 2 ИЗВРШИТЕЛИ - РЕОН КУМАНОВО

 

Работни обврски:

 • Секојдневна проверка на машините и одржување во соодветна работна состојба.
 • Одржување на компонентите на машината според големината и аголот на обработка на секој производ.
 • Ставање на потребните содржини во машини за пакување и прилагодете ја брзината, протокот и температурата.
 • Тестирање и оценување на производите и потврда за тежината на производот за да бидат во согласност со стандардите за квалитет.
 • Увид и отстранување на неисправни артикли или оние што не ги исполнуваат стандардите за пакување.
 • Потврдување дека спакуваните материјали се соодветно складирани и дополнително спакувани во соодветни кутии.
 • Одржување на работната површина и погонот чист во секое време.
 • Одржување на деловите од машините чисти, спроведувајки ги општите активности за одржување.

 

Потребни карактеристики:

 • Желба за динамична работа
 • Одлични комуникациски вештини
 • Упорност и посветеност
 • Амбицизона и позитивна личност
 • Основно познавање на Англиски јазик
 • Искуството на слична позиција 1 до 2 години
 • Плата во зависност од исклуството

 

Што нудиме

 • Работно време од понеделник до петок од 08 до 16 Часот
 • Платена обука
 • Годишен одмор минимум 20 работни дена
 • Солинди примања
 • Пријатна работна атмосфера

 

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги проследат на: kariera@motivi.mk со назнака Машински оператер најдоцна до: 05.02.2020.

КЛИКНИ