Агент за продажба во МТЕЛ продажен салон

 • Објавен пред 3 дена
 • МТЕЛ ДООЕЛ Скопје
 • Активен до 29.09.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Телеком Србија Група е лидер во областа на телекомуникациите и како таква овозможува широк спектар на услуги на фиксна телефонија, мобилна, телевизиска и интернет комуникација со над 11 милиони претплатници на 4 регионални пазари: Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Македонија.

Нашите корпоративни вредности се задоволни корисници, тим, одговорности, промени и резултат.

За чекор пред другите сакаме да бидеме прв избор на корисникот во светот на дигиталните услуги.

Доколку и ти сакаш да бидеш чекор пред другите и да станеш дел од нашиот успешен тим,те повикуваме да се пријавиш за следната позиција :

                                    Агент за продажба во МТЕЛ продажен салон.

Твоите одговорности се:

 • Презентација и продажба на Телеком производи и услуги на сите постоечки и потенцијални нови корисници.
 • Проактивност во продажба поради постигнување на  продажни цели.
 • Давање на прецизни информации на корисникот за цени, производи и услуги.
 • Активно слушање на корисникот и разбирање на потребата на корисникот.
 • Едукација на корисникот за новите производи на компанијата.

Она што е потребно за добар почеток е:

 • Минимум 4ти степен на стручна подготовка.
 • Работа на компјутер ( Microsoft Office ).
 • Ориентираност на продажба и резултати.
 • Добра комуникација и тимска ориентација.

Ние ти нудиме:

 • Конкурентна почетна плата.
 • Динамично опкружување и позитивна работна атмосфера.
 • Стекнување на дополнителни вештини за работа.