Инсталатер – монтер на соларни централи

  • Објавен пред една недела
  • ЈБ енергија Д.О.О.
  • Активен до 25.10.2021
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Скопје

Тимот на ЈБ енергија д.о.о., Кршко, Словенија која работи во областа на енергетски решенија за искористување на сончевата енергија и други обновливи извори на енергија се проширува.

https://www.youtube.com/watch?v=iihVnwYON-Q&t=79s

Бараме млади, искусни и амбициозни кандидати, кои сакаат да си обезбедат работа во стабилна компанија со позитивна работна атмосфера, која овозможува личен и работен развој и напредок на сите вработени и стимулативна плата. Склучуваме договор на неопределено време со шест месечен пробен период. Обезбеден престој, превоз и прехрана. Уредуваме и придобивање на работна виза. Вработуваме кандидати од следниве профили:

Инсталатер – монтер на соларни централи (2)

Тимот на ЈБ енергија д.о.о., Кршко, Словенија која работи во областа на енергетски решенија за искористување на сончевата енергија и други обновливи извори на енергија се проширува. Бараме млади, искусни и амбициозни кандидати, кои сакаат да си обезбедат работа во стабилна компанија со позитивна работна атмосфера, која овозможува личен и работен развој и напредок на сите вработени и стимулативна плата. Склучуваме договор на неопределено време со шест месечен пробен период. Обезбеден престој, превоз и прехрана. Уредуваме и придобивање на работна виза. Вработуваме кандидати од следниве профили:

Инсталатер – монтер на соларни централи (2)

Основни работни задачи се приправа и евиденција на материјал, поставување на сончеви панели, приправа на инсталација, водење евиденција на материјалот и изведените задачи. Предност имаат кандидати со искуство во областа на поставување на соларни централи на кровови или мајстори кровџии, со испит од Б категорија, самоиницијативни и прецизни при работа и флексибилни за динамична работа. 

 Електричар - за областа на соларна енергија (2)

Основни работни задачи се склопување и поврзување на електрични инсталации и ормани, поврзување и пуштање во работа соларни централи, спроведување на превентивни одржувања и инспекции на состојби, повремена работа на кровови. Предност имаат кандидати со повеќе годишно работно искуство, подготвени за соработка и учење, работа во тимови, со испит од Б категорија, самоиницијативни и прецизни при работа и флексибилни за динамична работа. 

Мајстор – водоводџија (1)

Основни работни задачи се инсталација на котларни системи во семејни куќи, поврзување на топлотни пумпи и регулација на греење, инсталација и поврзување на клими. Предност имаат кандидати со искуство во областа на поставување на водоводни системи и предзнаење или искуство од електрични системи, со испит од Б категорија, самоиницијативни и прецизни при работа и флексибилни за динамична работа. 

За повеќе информации контактирајте не на Вибер на +38641560005 или пишете на [најави се за да го видиш е-маилот]