Комерцијалист - Охрид

 • Објавен пред 11 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 22.12.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Успешна компанија во Македонија вработува во Охрид и околината:

 

Дистрибутер/комерцијалист

 

Се бара:

 • Минимум ССС,
 • Способност за работа во тим,
 • Мотив за напредување,
 • Почеток веднаш.

 

Обезбедена е:

 • Обука,
 • Превоз.

 

КЛИКНИ