ТЕХНИЧАР СЕРВИСЕР

(преземи го огласот како PDF)

 

ТЕХНИЧАР СЕРВИСЕР

 

Фасилити Менаџмент Сервицес дооел Скопје е компанија која се занимава со управување и одржување на објекти има потреба од техничар сервисер

               Потребни квалификации:

  • Завршено средно стручно образование,
  • Претходно соодветно работно искуство во струката (минимум 3 год во областа на сервисирање и одржување на топловодни и фреонски системи)

Личен профил:

  • Самоиницијативност и одговорност при извршување на работни задачи,
  • Организираност, исполнителност и педантност,
  • Препознавање на приоритети,
  • Тимска работа,
  • Лојалност, чесност и дискреција.

Работни обврски:

  • Сервисирње и одржување на топловодни и фреонски системи
  • Детекција на дефекти и отстранување на истите (со тим)
  • Можност за професионално доусовршување и обука

Доколку сте заинтересирани, испратете Ваша кратка биографија (CV) на следната email адреса: jobs@fms.com.mk

 

КЛИКНИ