Мегамобил: Агент за продажба

 • Објавен пред 11 месеци
 • Мегамобил
 • Активен до 27.01.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

ОПИС

Имаме потреба од кандидатка за работа во продавница за продажба на галантерија за мобилни телефони и прием на сервис за истите.

Обврски:

 • Продажба и услужување на коминтенти.
 • Дополнување на роба во излог и постојана контрола на изложената роба.
 • Одржување на хигиена и среденост во работните простории.
   

Вашето CV задолжително испратете го со фотографија. 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Кандидатките треба да бидат комуникативни, услужливи снаодливи и брзо да работат на компјутер. 

Е-ПОШТА: megamobil@yahoo.com
 

КЛИКНИ