Тон мајстор

  • Објавен пред 11 месеци
  • ВФВ КОНСАЛТИНГ
  • Активен до 20.07.2017
  • Позиција: Видео/продукција
  • Локација: Скопје

КОНКУРС

 

 

За вработување во он-лајн медиумите medial.mk и post.mk за следната работна позиција:

 

  • Тон мајстор

 

Услови

 

За работната позиција Тонмајстор, Светло мајстор и Одговорен за креативниот сектор, освен професионалното познавање, потребно е и претходно работно искуство.

 

Обврски и одговорности:

 

Ќе се грижи за тонот во студио и надвор од него, за музиката која ќе се користи за потребите на медиумската куќа и клиентите и ќе ја надгледува работата поврзана со титлите и тонот. Истиот ќе се грижи за музиката во хрониките, вестите, документарните и други видови на емисии, а ќе биде потребно и самиот да компонира оригинална музика за потребите на редакцијата и медиумската куќа.

 

Нудиме подеднакви услови за вработување, со што ги охрабруваме сите заинтересирани да аплицираат.

 

Аплицирање

 

Потребно е да испратите Ваше CV на следната е-маил адреса: jobs@post.mk

 

КЛИКНИ