Доктор/ка

  • Објавен пред 2 недели
  • ПЗУ ПУЛСМЕДИКА
  • Активен до 05.08.2020
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Гостивар

ПЗУ Пулс Медика  има потреба од Доктор/ка , со или без работно искуство за работа како матичен лекар. 

 

Вашите CV испратете ги на e-меил:    pzu.pulsmedika@gmail.com 

КЛИКНИ