Сметководител

За компанијата: АВТ е водечки дистрибутер на стока за широка потрошувачка кој врши услуги на пазарите во Македонија, Хрватска, Србија, Бугарија и Словенија. Многу брендови кои ги дистрибуираме се водечки во своите категории:... повеќе за компанијата »

Активни огласи од АВТ ИНТЕРНАТИОНАЛ ДОО СКОПЈЕ:

Бренд менаџер за алхохолни пијалаци - Сметководител

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »