Заварувач

За компанијата: Скопски Легури е компанија за феролегури која што сака да ја зацврсти својата позиција во индустријата за феролегури како ефикасен производител и извозник на феролегури повеќе за компанијата »

(преземи го огласот во Word)

Скопски Легури ДООЕЛ е производител на феролегури. Заради рестартирање на производствениот процес отворени се нови работни места.

Скопски Легури бара Заварувач

Очекувани квалификации, потребни знаења и способности:

  • Завршено средно образование;
  • Работно искуство од минимум 2 години;
  • Рачно електро заварување, заварување со кислород и ацетилен на различни делови и конструктивни елементи, на цевководи од различен челик во сите просторни положби на шавот;
  • Сечење на метални делови од различни челици со рачно обележување;
  • Заварување и лемење на пукнатини и оштетени делови;
  • Поседување на сертификат за заварувач се смета за предност.

Компанијата нуди:

Работа со редовно работно време од 40 часа неделно, прва смена,со обезбеден оброк, годишен одмор од 24 работни дена, во конкурентна средина и одличен финансиски надомест со потенцијал за напредување.

Заинтересирани апликанти, Ве покануваме да ја доставите вашата Биографија на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака за - Оглас за Заварувач, апликациите ќе се прифаќаат до 28.03.2023 година.

Само потесно селектирани кандидати ќе бидат контактирани.

Ви благодариме за вашиот интерес.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »