Графички дизајнер

За компанијата: RADEK е реномирана компанија која Ви нуди висококвалитетени машини за обработка на дрво, метал, алуминиум и пластика. Составена од тим на менаџери и сервисери со долгогодишно искуство, целта на RADEK... повеќе за компанијата »

Активни огласи од РАДЕК ДООЕЛ СКОПЈЕ:

Административен работник

РАДЕК вработува на позицијата:
ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР

 

Потребни квалификации:

 • Работно искуство минимум 1 година.
 • Одлично познавање на Adobe пакетот.
 • Организирана и креативна личност со око за детали и естетика.
 • Одлично познавање на Англиски јазик.
   

Работни обврски:

 • Дизајнирање на пост за фејсбук и инстаграм.
 • Креирање реклами на фејсбук и инстаграм.
 • Дизајнирање и припрема на флаери, каталози и понуди.
 • Додавање на нови производи на веб страна (wordpress).
 • Едитирање на видеа и слики од производи.
 • Креирање на статии во врска со производите.
Нудиме:
 
 • Можност за постојано напредување.
 • Сопствена канцеларија.
 • Овозможена обука за сите работни задачи и обврски.
 • Договор на неопределено време.
 • Платата е различна во зависност од работното искуство.
 • Работно време: 09:00 - 17:00h
   
Испратете го вашето CV  преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »